A Bunch Of Flowers


Kali ni tak mahu buat roses2 penuh taman....customer nak ala2 garden.....ada rupa ke??? tp kita nak isi taman ngan bunga lain2 paten ler pulak.....nak cuba try test tengok leh buat ke dak......maklum ler, tangan kita ni tak berbedung masa kecik, keras sungguh nak bentuk pesen lain...asik pi mai pi mai pesen tu jer.........buat malu jer......tp ntah apa2 bunga yg kita buat.....pastu buat stringwork......saja jer nak lembutkan tangan sikit.......tp hilang idea lak tengah2 dok mendeco tu, masuk fridge dulu.....kita sambung balik dr rumah EJ......hehehe

Kek ni order dr nurul utk besday maknya....tp sayang, kata nurul maknya dah ke Terengganu.....kalu nurul cakap awal2 tentu sempat stop the process.....tunda sampai mak nurul balik.....kiranya tak jadi ler surprise kat mak ya nurul.....tp keknya kita dah siap, masa nurul sms pagi ahad tu, kita tengah dok deco keknya dah separuh jalan.....

Terima kasih nurul kerana memberi kepercayaan pada akak. Maklum ler, yg dekat2 pun tak percaya ngan kemahiran kita ni, lagi ler yg jauh dari mata......akak hargai sangat2.....

1 comment:

nurul said...

TQ kak for the cakes...Ayah saya gumbira sambut kek walaupun bukan b'day dia...dia siap snap gambar hantar kat mak saya..he..he..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...