Monday, January 12, 2009

It's A Pooh....


Order from Jue......at first ada Jue bagi sample kek yang Jue nak kita ikut....kita suka bila ada sample senang nak dpt gambaran kek apa yg nak dibuat.....tp utk copy kek orang lain kita tak berapa nak cuba takut dikata menciplak idea pulak.....tak pe ya Jue.....hehehe....

Request dr Jue lain dr biasa org lain buat......kek jue kek butter mesti guna butter golden churn....dkt tesco check rega dah naik RM11++ satu ketul butter tu.....mahal betul la ni.....utk side kek, jue request letak white chocolate......adushh...part ni abis kena buang separuh kotak whipping cream sbb white choc ngan whipping cream mcm tak leh berkawan......warnanya cair dan terus rosak.....


Lepas tu guna lak white choc saja......tp betul2 menduga keimanan.....slps 10 bar choc rosak, terpaksa nekad guna white choc terus......agak susah nak betulkan side kek.....yg kilat2 tepi tu white choc.....lepas kita lepa ngan buttercream, kita curahkan white choc.....side kek mmg keras ler sbb totally guna chocolate.....atas jue request nak guna piping gel bnyk2....hmmm apa-apa pun seronok buat sumer tu....thanks utk jue....



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...