Tuesday, March 31, 2009

Cake For Diabetic....



Cuppies ni menggunakan bahan2 yang sedikit luar biasa dan a bit pricy.....tapi hasilnya mungkin common people will not find it a tasty one.....w/pun bahan yg digunakan mahal tapi kek ni untuk diabetic patient yang ingin makan kek......so mmg x leh expect it has a good texture.....kek more a muffin like......sbb kek ni kurang gula, menggunakan marjerin kerana butter is not meant for diabetic dan kurang telur.....so kek x gebu seperti kek biasa....topping tidak menggunakan buttercream coz untuk mengelakkan penggunaan gula jadi digunakan fresh cream.

For me ia agak mencabar.....satu sbb hasilnya kontra dr kebiasaan.....sbb untuk dptkan kek yg gebu mesti ada banyak telur untuk membantu kek naik tp kek ini telurnya sedikit sahaja......kedua, untuk dptkan kek manis kena ler ada gula yg bnyk sedikit, tp saya kena substitute menggunakan organic sugar molasses dan equal tp tetap tak boleh guna bnyk coz kata pharmacist, seeloknya mesti elakkan penggunaan gula berlebihan.......utk kek yg moist, kena ada cecair seperti susu....tp utk kek ni saya gunakan orange marmalade khas untuk pesakit diabetic....

I don't know about the taste coz i don't usually taste the cake that i made.....but hopefully w/pun di sebalik tekstur dan rasa yang berbeza dr my usual cake, harapnya ia memenuhi keperluan pesakit diabetic. Well...i have to pray for this.....

On top of the cuppies saya hias dengan fresh korean strawberries as per request, besar2 gedabak buah stoberi ni....satu bekas tak cukup untuk cover 25 pcs my M size cuppies jadi terpaksa ler ada yg kena potong...




Sapa2 yang nak give it a try if ada dlm famili yg ada masalah diabetik, boleh ler cuba resipi ni untuk pilihan......

Diabetic Orange Cupcake

1 cup margarine
3/4 cup organic molasses sugar
2 packet sugar replacement (Equal)
3 eggs
3 3/4 cups all-purpose flour
3 teaspoons baking powder
1/2 teaspoon baking soda
1 cup raisins
1 bottle of diabetic orange marmalade
1/2 cup of plain water (mix with the marmalade)

For decoration
Fresh Cream, Fresh Strawberries

Mix margarine, sugar, equal and eggs together and beat till fluffy.

Add the raisins, then stir the marmalade, and the flour alternatively.....ending with the flour.

Bake for 25 minutes or until it is firm enough to touch.

Monday, March 30, 2009

Elmo Yang Kekuningan.....

Hmm.....nak pk jap....ada ke elmo kaler kuning?? Hehehe pepandai jer boh kaler kuning.....ini bukan customer suruh, ini sendiri pepandai boh......rasa cam ceria jer kaler kuning ngan merah......selalu biru ngan merah jer....sekali lagi memandai.....hehehe....masa dok deco terlupa gimana rupa Elmo....so ingat2 lupa idung dia rupa lagu mana......ahaks....

Apa-apa pun tq K Ida untuk order ni.....K Ida pernah order dah dulu.....K ida ni baik hati betul.....nape kita cakap gitu....hehe....ada ler.....serba salah lak ngan K Ida.....apa pun terima kasih K Ida.....harap Elmo nya menepati kehendak.....K Ida order sekali ngan Cheese Tart, dulu pun seingat kita K Ida dah pernah tempah tart ngan kita...




Love This Figurine???

Si clown yang kurus kering.....tak cukup makan agaknya.....hahaha.....


Si gadis yang ayu dan sopan.....sopan ke??? hehehe.....malu-malu kucing sebenornya tu....hehe....



Alamak....nape ler jambang ngko besor sangat??? buruk ler.....



aiseh.....nape tangan ngko ada jari jer.....lengan ngko mana??



aiyaaa....pasai apa melopong......sakit poyot ke???

Hahaha....lawak betul.....tapi just to info ler......skrg kita open order for figurine utk place atas kek atau cupcake.....tak semestinya karakter di atas.....ini contoh sahaja ya.....next time kita update figurine lain....kita tak akan limit takat figurine ni sahaja.....ongkosnya tertakluk kepada kesulitan 'mengerjakan' benda2 alah ni.....

Another Bouquet Of Roses....


Kek bouquet ni request dr Lina untuk hadiah pertunangan anak saudaranya.....Lina datang pick up sendiri.....alahai.....comel jer orangnya......very sweet......ibu anak tiga yang masih anggun.....thanks Lina.....

Lina request bunganya nak warna putih, pink dan merah.....Lina happy menerima kek tu dan kita pun lebih ler happy tengok Lina gembira dengan tempahannya.....

Sori ler ya Lina...asik tersasul sebut nama Liza....hehehe.....entah liza mana yg akak pk pun tak tahu ler....



Stoberi Shortcake.....


Kek strawberry shortcake ni request dr Linda....Linda kata boh jer gambor stoberi shortcake mcm yg kita pernah buat dulu.....tp kita ingat boh gambor stoberi shortcake yg lain ler sbb nak ada kelainan sikit......besday anak Linda.....kat kek ada 2 nama coz Linda sms kata nak tambah satu lagi nama kat kek, anak Linda nak celebrate sekali ngan besday kawan baik dia yg besday jatuh ari dan tahun yg sama.....ooo....mcm kembor ler pulak yaaa......


BEN 10 lagi.....



Kek Ben 10 ni request dr opis mate untuk besday anak bongsunya....ramai tul peminat Ben 10 ni.....kita pun lama2 seronok lak dpt lukis2 kartun ni......sekali ngan order ni opis mate ada gak order cheese cake.....


I think i promised someone pasal nak paste the cheese cake recipe, sori for the late response.....do enjoy......

For The Base (optional)

50 gm butter
50 gm sugar
125 gm self raising flour
1 egg
1 tsp of Vanilla Essence

Mix butter and sugar till combine. Add egg and mix well. Mix the flour and press into an 8" loose bottom pan. Bake for 15 minutes.

For The Cake

500 gm of cream cheese
375 ml condensed milk
3 eggs
2 tsp of Lemon Juice

Simply mix cream cheese and condensed milk in a blender. Mix till it looks fluffy. The add eggs one by one with simple mixing only, together with the lemon juice. Do not overmix when the eggs are already added. Pour mixture onto the base.

Bake using water bath technique for about 1 hour and 15 minutes with low temperature of about 140'c or until the center looks firm but still a bit jiggle. Set it in the oven with door slightly ajar for 1 hour before taking it out, but it's best to left it in the oven until it really cool down. Then move it to set in the fridge for more than 4 hours before you take it out from the pan.

Happy Belated Besday Zura!!


Kek untuk seorang sahabat yang tersayang.....hadiah dari kita untuk Zura sempena kedatangannya ke sini untuk menghadiri konvokesyen abang ngah beliau....dan untuk meraikan ulangtahun kelahirannya......sekaligus menjadi titik pertemuan buat kami berdua.....kita excited hendak berjumpa setelah lama berkenal-kenalan via tenet.....tak sangka akhirnya dapat juga bertemu dengan seorang sahabat dan seorang adik yang tiap2 hari dok chat ngan kita.....

Kek ni actually zura yang request.....kita pulak tak berapa nak reti sangat buat....tp untuk zura kita sediakan jugak.....spesel.....

Malam Jumaat tu janji nak jumpa zura di hotel penginapannya.....seronok dpt berjumpa ngan zura ngan suami ngan ibu ayahnya dan keluarganya yang lain......mcm tak sangka lak akhirnya insan yang ditunggu2 rupanya sudah di depan mata......

Harapan akak moga persahabatan yang suci ni berpanjangan selamanya......bukan mudah nak cari seorang insan bergelar sahabat sejati ni.....dan tak sangka internet boleh menemukan kita ngan beberapa orang insan yang sangat layak bergelar sahabat yang sentiasa ada di kala susah mahupun senang walaupun tidak dikenali paras rupanya.....tp ini ler salah seorang daripadanya yang sangat saya sayang....



Elok jer sampai rumah lepas meeting up ngan Zura....dpt sms dr zura.....

"Akakkk....Cedapnya kek....smua family zura puji...thanks a lot kak...nyusahkan akk ajer.....dh wat penat2 x amik plak duit........xxxxxx" (ada lagi....shortcut jer le ekkk)

Monday, March 23, 2009

~Cuppies 4 Frens Birthday~




Cuppies ni tempahan dari Fikri from UUM.....waaa....baik punya kawan ni tempah cuppies utk celebrate besday rakan2nya.....siap suruh lukis karakter2 utk kawan2nya tu.....karakter tu kira karakter tibai jer....hehehe.....sbb tak ada gambar2 pun.....itu cuma 'bayangan' kepada nama2 rakan2nya ini....tapi bagusnya Fikri sbb siap bagi draf untuk kita susun cuppies.....senang kerja kita....hehehe......untuk karakter2 tu terpaksa belek2 buku anak dr buku Celik, G3 ngan Ana Muslim.....hehehe......time ni ler ada pekdahnya beli buku2 ni kat anak2.....

Ini 16 pcs solo cuppies in Large.....4.5 oz nyer.....kira molek ler utk lukis2 karakter ni...



Hazelnut Crunchy Bar ni tempahan dr CT di Politeknik.....CT pun pernah order dulu ngan kita.....

~Ini Model Part Time~


Hehehe....ini model part time kat umah.....pantang tengok kita pegang kamera, mesti dia dah siap2 posing.....pulak tu tak boleh tipu snap.....sbb dia mesti nak tengok hasil dia tiap kali abis ambik gambar......kalu dia tak puas hati, dia suruh snap lain.....nakalnya tak abis2......bawak ke opis pun satu opis leh dengor dia pot pet pot pet......suruh diam ada ler seminit pastu dia bunyi lagi....jawapan standard dia senang "Ok ler Mama..."....hehehe......tapi kalu dia takde rasa sunyi jer.......sbb dah biasa ngan mulut murai dia tu.....

It turned out to be someone i know...


Tak sangka rupanya my regular customer ni turn out to be someone i used to know.....almost 12 tahun yang lepas, rupanya kita pernah attend dia nyer wedding....mmg ingat masa attend tu sbb masa tu kita pun baru jer kawin gak......her ex hubby was actually my hubby's friend......kalu sha tak tegur my hubby, mmg kita tak tahu sbb mmg dah tak dengar citer lepas wedding tu dan kita pun mmg pelupa...hehehe......sha pun skrg dah happilly remarried......with 3 kids too....

Cuppies ni sha order nak bunga royal icing.....mula2 ingat tak mau buat bunga....tp idea lak tak kuar jadi letak bunga gak ler......ini bunga yang kita tunjuk dlm entry yg dulu....cuppiesnya sebanyak 72 pcs....tp another extra 1 pcs sbb nak bagi fit kotak.....hehehe......

Notes : Tq sha sbb siap bawak souvenir dr Sarawak ari tu.....budak2 ni berebut nak gelang tu....heheeh.....


~It's all about Roses~


I got this special request from this regular customer......fanatik betul dia ngan my roses......siap cakap buat cuppies tu nak boh roses jer.....dia suka makan roses tu katanya......hehehe......usually kita biasa buat satu rose bud besar untuk beliau tp kali ni kita nak biar nampak mcm dlm garden.....so kita saja memenatkan diri buat these 3 colours all together.....actually utk satu kaler tu ambik masa 1 jam nak buat tiap2 roses tu....meaning 3 kaler tu ambik masa 3 jam.....ini 50 biji semuanya.....secara kebetulan kepala tengah sakit jadi ambik masa yg lama nak siapkan sumer sekali.....



Saturday, March 21, 2009

~HePi BeSdAy KaKaK & Coretan Kehadiran Mu~


Hari ini 7 tahun yg lepas, kakak dilahirkan ke dalam keluarga kami......kelahiran yang dinanti2kan selepas saya lost my 2nd pregnancy 3 tahun selepas along lahir........dan kelahiran yang sangat2 menduga hati dan jiwa saya....sesungguhnya kakak anak yang sangat istimewa....

Kakak terpaksa dilahirkan secara induce kerana uri sudah lama matang dan kandungan sudah mencapai 44 minggu tapi saya tidak merasa gesaan untuk bersalin......setelah 2x diberikan ubat mempercepat kelahiran sejak dari pagi khamis, petang itu saya baru merasa sakit untuk melahirkan.....tapi sakitnya benar lain macam sehingga saya mengerekot di atas katil di bilik bersalin sejak dari petang hingga ke malam.....apa lagi di dalam keadaan di bilik bersalin yang penuh sesak dengan ibu2 yang akan turut melahirkan pada masa itu.....terasa sangat2 tidak tahan menahan sakit.....

Setelah hampir 2 jam di 'lobi' bilik bersalin, baru ler saya ditolak ke dalam bilik yang ditutup dengan langsir sahaja itu......malam itu mmg penuh sesak.....doktor yang bertugas hanya seorang sahaja....itu pulak doktor wanita yang tengah sarat mengandung juga.....yang lain2 adalah doktor pelatih....(malam itu kiranya noktah penamat kepada saya untuk menjejakkan kaki ke hospital kerajaan lagi....sori....serik benar rasanya....).....doktor2 pelatih mungkin tidak begitu mahir tapi dlm situasi yang agak sesak itu, doktor petugas agak 'tense' mengawal bilik bersalin malam itu.....sikit2 temper dia naik.......kena pulak nurse2 sekejap2 asik panggil dia....

Tapi malam tu mmg memeritkan....berbanding sewaktu melahirkan along di Hospital USM (kerana saya memilih ruang private waktu itu dengan bayaran persendirian...layanan usah kata, mmg tip top), saya rasa melahirkan along lebih selesa dan santai walaupun terpaksa melalui pembedahan ceasearean kerana along dalam posisi breech. Tapi kelahiran itu saya tidak gentar sedikit pun.....bahkan kalau disuruh bersalin ceaser sekali lagi pun saya mahu dengan servis yang baik dr pakar2 di USM. Berbeza pulak situasi dengan kakak pada hari itu, dek kerana 'digesa' melahirkan, secara normalnya saya tidak merasa ingin meneran sebaliknya terasa sakit perut memulas2 sahaja. Saya pula sudah penat kerana sedari petang telah menahan sakit yang terlalu lama....saya rasa dah tak berdaya.....nurse pulak sekejap2 masuk bilik untuk check 'jalan'....saya terlantar berjam2 di atas katil rasa helpless sbb rasa lapar dan sangat dahaga.....tak de sorang pun yang datang tanya saya mcm mana keadaan saya waktu itu.....

By pukul 10 malam.....baru terasa seperti hendak meneran.....entah kenapa masa tu saya rasa kecut kerana yg menunggu baby keluar adalah doktor pelatih....rasa takut betul kalau baby jatuh.....saya tak yakin sangat.....kemudian baru doktor petugas datang......bila sahaja baby keluar, saya sudah sangat penat......tekanan darah saya jatuh menjunam dari 120/80 kepada 60/40.....tapi doktor atau nurse sorang pun tak ambik berat.....saya cuma dengar mereka cakap "aik.....bnyk ke darah tumpah?'....itu pun sambil melintas bilik sahaja......dan yang paling teruk, saya dibiarkan di bilik itu sehingga ke pagi.....paling tak tahan semasa proses 'menjahit' tu.....alahai.....kenapa ler saya dpt misi yang mata dia kelabu asap tu.....sbb masa dia tengah buat kerja tu, ada lak misi lain yang tanya "aiii.....nampak ke tu nak menjahit?'........adusss.......saya yang tak larat beberapa kali mendongak nurse tanya tak siap lagi ke sbb sakit sangat jahitan dia tu....dia boleh pulak tanya saya balik "sakit ke?"....Ya Allah....saya rasa nak pelempang nurse tu.....saya tengok jam di dinding berhadapan dengan saya.....dkt sejam dia nak selesaikan kerja tu.......

Luckily my cousin yang jadi nurse di situ masuk awal kerana dia bertugas pagi.....dia pun terkejut tengok saya tak keluar2 dari bilik bersalin.....dengan pad tidak bertukar......dia ler yang tolak saya balik ke wad.....yang paling gabra of couse my hubby.....sorang pun tak khabarkan pada dia apa keadaan saya di dalam bilik bersalin.....dah ler masa saya ditolak ke bilik bersalin petang sblm tu dia tak ada kerana keluar makan dengan mak saya....

Seminggu saya terpaksa bermalam di hospital, satu kerana saya kena demam teruk....kedua kerana kakak terpaksa dimasukkan ke wad kerana kena jaundice......jarak dr wad saya ke wad kakak agak jauh dan saya sangat sakit walaupun hubby sorong dengan kerusi roda.....tp sbb perlu menyusukan dia, saya gagahkan diri.....dan saya curi2 bawak masuk susu kambing untuk diberikan pada kakak kerana takut dilihat nurse. Kemudian saya keluar wad tetapi terpaksa bermalam di wad kanak2 kerana kakak perlu disusul kes kepada doktor pakar......saya tidur beberapa malam di atas lantai wad kanak2 bersama beberapa ibu lain kerana bilik itu hanya ada katil bayi......ooo tak usah kata, saya masih demam.....demam susu dan lain lain lagi semua ada.....tp tahankan hati demi kakak yang masih di situ.

Mungkin saya masuk dalam kategori orang yg keras kepala, sebagaimana saya meminta utk keluar wad begitu juga saya mintak pelepasan dr doktor untuk bawa baby keluar. Saya tak tahan duduk di wad dengan kesakitan dan kesejukan.....makan tak usah kata, tak tentu makan minumnya....Saya tandatangan pelepasan kerana keluar wad atas permintaan sendiri tapi saya puas dpt keluar dr hospital.

Bnyk dugaan sepanjang tempoh berpantang, bagaimana saya terpaksa menahan sakit berminggu2 hingga terpaksa dimasukkan ke hospital kerana mendapat jangkitan pada jahitan saya. Kali ini saya kena admit ke USM, dr Hospital Pasir Puteh saya naik ambulan ke USM.....pengalaman pertama naik ambulan......itu sbb secara kebetulan ada 1 pain darah available di USM untuk saya dapatkan tambahan darah kerana hb saya yang drop teruk, jadi terus kena submit kes ke sana. Di sana, doktor mendapati saya mendapat jangkitan.....kemudian doktor ambil sedikit sample utk ujian...malangnya keputusan ujian tak boleh dapat segera kerana waktu itu jatuh hari cuti minggu.....saya pulak sudah rindu sangat pada kakak di rumah yang dijaga mak.....kesian dia.....jadi mcm biasa, saya mintak pelepasan, tak peduli langsung tentang kesihatan saya waktu itu.....tapi saya keras kepala.....lagi di hospital, saya rasa lagi sakit.....jadi mcm biasa, doktor lepaskan saya dengan jaminan sendiri....tapi alhamdulillah, dengan bekalan antibiotik dr hospital yang saya habiskan, sakit saya hilang dan saya kembali sihat......

Dugaan besar betul untuk melahirkan kakak.....berbeza dengan baby yang saya dapatkan khidmat swasta, kelahiran baby sangat mudah dan sehari lepas bersalin, saya sudah bertenaga.....what a comparison....w/pun duit keluar, tp berbaloi dengan servis yang saya dapat.....

Itu ler sedikit corat coret kelahirannya ke dalam dunia kami.....skrg kakak sudah besar, cepat sahaja masa berjalan.....semoga kakak menjadi anak solehah, taat pada perintah Allah dan terus membesar menjadi orang yang berguna pada agama, bangsa dan negara. Mama loves u sayang.....walau apa pun keadaan mu, kamu tetap harta mama yang sangat bernilai.....dan ingatlah, bila suatu hari nanti kamu berpeluang menatap ruangan ini dan coretan mama, bahawa tidak mudah untuk mama mendapatkan mu dan mendidikmu.....belajar rajin2 ya sayang.....

Friday, March 20, 2009

~Chocolate Cuppies With Ganache~


Chocolate cuppies ni diberi efek seperti marble menggunakan ganache ngan buttercream.....atasnya kita paipkan lagi swirl ganache ngan line white chocolate drizzle atas swirl dark chocolate tu......hehe....pesen baru....looks very yummy lak.....



~I Love You Darlin'~



Cuppies ni order dr Min.....Min dah bagi contoh designnya sekali cuma takde ler sebijik cam design yg Min bagi...ada ler part yg lain sikit...hehe.....Sori ya Min tak dpt jumpa masa Min pick up sbb akak kerja.....biasa ler....anak akak ler jadi tukang serah.....hehehe.......harap Min puas hati....

My Customer's Testimonial

Thanks kak for d cupcakes....comel sgt..

~Strawberry Cheese Cake~





Fondant tu tak bape sesuai dok atas cheesecake ni sbb di bawahnya ada stoberi filling.....kena lak baru kuar dr peti ais......sejukk.....jadi fondant tu nak cair jer......order dr opismate....harap2 bila dia sampai kampung nanti idok ler meleleh2 cair lak.....hehe.....lagipun tak de idea nak tulis ucapan tu atas apa bila stoberi penuh atas kek......moga2 selamat ler....

Thursday, March 19, 2009

~Making The Royal Icing Flowers~



Ini kerja bertangguh.....suka betul menangguh kerja.....sekali teringat bunga utk order customer belum buat lagi.....nak pakai lagi 2-3 hari....alamak....nampak gaya kena paksa diri gak buat bunga2 tu bagi siap......karang kalu tak kering susah jadinya.....

Selesai jer ngan 3 tier kek tu.....kita proses buat bunga ni pulak......tapi kita paling takut ngan musuh2 ketat bunga dr royal icing ni......hai....apalagi.....semut ler.......bunga2 tu kita letak atas plastik board yg kita beli dkt Tesco sebanyak 2 keping......yg jenis keras tu......senang nak susun bunga2 yg nak dikeringkan.....dah siap tu, kita angkut 'tidur' sekali ngan kita.....hahaha....pasai kalu letak kat dapur tentu2 tak kering bunga tu.....jadi dia pun kena ler tidur dlm aircond.....bunga tu kena ler letak atas bekas ngan berlapik dulang kuih berisi air utk jadi kolam supaya tak dihurung dek semut.....

Masa tengah buat bunga tu tengok jam baru kul 12 tgh malam.....rasa dah mengantuk tp ingat awal lagi so teruskan siapkan bunga.....sekali bila masuk bilik, tengok jam di dinding rupanya dah kul 1.30 pagi......aiseh....patut ler rasa ngantuk giler......rupanya jam kat dapur dah nak mampus......lewat dkt 2 jam......hehehe

Pagi ni bangun tidur, sumer bunga dah kering.....so siap2 bukak dr kertas terus boh dlm bekas......alahai.....lega rasanya....

Blue & White Theme For 3 Tier


Kek 3 tier ngan tema biru & putih ni mengikut pilihan customer......katanya nak base putih jer ngan atas sekali letak roses kaler biru.....ini ler pestime buat bunga boh kaler biru......very the unusual......tp sekali sekala tukar kaler, apa salahnya kan....

Kek 3 tier ni beratnya mencecah 6 kg ++ secara keseluruhannya......di dalamnya kek butter vanila, manakala atas sekali kek butter oren...untuk menyiapkan kek ni memakan masa hampir 8 jam......teringat lak kata2 instructor masa kat course intensive wilton ari tu, katanya nak bakar kek no problem.....customer kena paham....yang paling complicated adalah proses menghiasnya.....betul ler kata dia.....tu pasal dia kata kalu pun customer tukar kek nak boh dummy pun, harga kek tetap sama sahaja sbb baking x susah, nak bakar kek cuma ambik masa paling kurang 2 jam sahaja dr mula mengadun sampai abis proses membakar ketiga2 kek.....pastu tunggu kek sejuk....ok ler....yg tu out of the process ler.......then proses nak deco.....tengok kek mcm simple sahaja tp bnyk fasa kena go through.....part ni bagi kita mmg complicated......sbb kita mmg teliti bila nak buat satu2 ni.....

Bila dah sejuk, kena frosting kek dulu.....siapkan ketiga2nya then baru proses melicinkan kek pulak........satu persatu......begitu juga ler dengan hiasan.....seperti biasa......


Kita tak mahu kek nampak too complicated, sbb customer cuma nak 2 warna sahaja jadi tak menarik bila crowded sangat....dari segi sekuriti, kita rasa kek fondant lebih selamat diusung ke hulu ke hilir....tp bila kek menggunakan buttercream, mmg sangat2 sensitif.....kita siap kena sms customer tolong jangan pegang side kotak bila nak angkat kek, please guna tapak.....karang terpalit kena krim itu di luar bidang kuasa kita......as long as kek dah deliver dengan selamatnya pada customer, kita harap customer leh hati2 bila handle kek nanti.....


Majlis akan diadakan di dewan di kangar....di mana tu kita tak tahu sbb kita deliver ke rumah customer.....tu pasal kita siap2 bagi langkah2 keselamatan tu.....





Tuesday, March 17, 2009

~Simple Cuppies~



Cuppies ni order dr regular customer....design diserah bulat2 pada kita, tak kisah katanya design camne pun sbb ini utk makan2 jer....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...