.::Cuppies Untuk Elly::.


Cuppies ni order dari Elly......masa Elly tepon bagitau nak repeat order, akak lupa lak Elly yang mana......sori ya Elly......dah ramai2 ni tak ingat yg mana satu lak.......lepas tu baru teringat Elly yang comel lote yang dtg pick up sendiri cuppies kat rumah akak ari tu.....hehehe.....(psttt.....hubby akak rupanya ingat lagi kat elly...hehe...sbb masa Elly datang ari tu dia tanya mcm2 kan.....)..design ngan kaler Elly serah bulat2 kat kita......senang berurusan ngan Elly....thanks Elly....lenkali order lagi....hehehe....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...