RAYA 2015

Raya dah berlalu....masih dalam mood raya rasanya sumer orang....hampir terlupa ngan citer pasal raya.....tahun ni mcm biasa beraya di Kelantan n juga di Kedah.....memandangkan dah mmg menetap di sini, maka raya puasa wajiblah balik kampung saya....rindu kampung dan famili tuhan aje yang tahu......tp anak2 selalu teruja nak balik walaupun boleh balik sekejap sahaja.....

Tahun ni menjahit baju last minute....yang teruja sumer jahit sendiri..eh...tiap2 tahun mmg jahit sendiri tp tahun ni jahit sumer complete ngan tudung sekali.  Tu psl berangkut mesin jahit bawak balik sebab masa tu le baru nak menjahit.  Kakak ngan request tudung nak awning, yg adik x pe, ikut je.....lenkali tak boleh dah buat kerja last minute, kena settle sendiri punya paling awal kalu dak mmg kelam kabut.....



LAZADA REVIEW : PANASONIC NI-FS400 (PINK) STEAM IRON


Hajat hati berangan sungguh nak iron steam ala2 Amway tuh....tp rezeki belum ada le nak rembat rega ribuan tuh.....cari le gak yang berpadanan dengan harga dan worth buying orang kata.  Reiki punya reiki jumpa dekat Lazada....price RM269 termasuk postage sumer.  Berkenan tngk warna pink n design cute miut....puas hati le sbb boleh guna ala2 seterika atas ironing board n leh gunakan gak ala2 gantung mcm steamer garment yg lain.

Dekat page dah sebut siap2 arrival time estimate dalam 4-5 hari gak, so mmg sabar je tunggu....kena pulak termasuk sabtu ahad, so lebih kurang le...saya mmg antara pelanggan setia Lazada, sblm ni saya beli oven, beli mixer, beli pengukus, beli periuk, beli garment steamer, beli bateri phone n mcm2 lagi le....untuk orang yg tak de masa nak rewang2 di kedai, saya pilih Lazada je sebagai tempat membeli belah yang serba serbi ada.

Untuk orang yang dah biasa guna mesin high power, yang ni tak le superb tp puas hati le ngan harga.  Oleh sebab saya bnyk menggunakan kain lycra sbb saya penjahit tudung, mudah je nak menyeterika kain yang kedutnya mmg seribu.....    bentuknya cantik n nampak eksklusif, berbaloi....seterikanya comel je tp apa yang penting, PINK gitu!!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...