~STICKY POST : Biskut Raya 2012~

 
Tart Nenas


Bahan Utama : Strawberry Flavours, Oat, Breadcrumb, Almond Nib


Bahan Utama : Milo, Serbuk Koko, Nestum, Cornflakes


Bahan Utama : Condensed Milk, Tepung Jagung
Very crunchy!!!



Bahan Utama : Nestum, Ground Almond, Chocolate Chip
Very crunchy!!!


Bahan Utama : Nestum, Oat, Almond Nib, Milk Powder


Bahan Utama : Tepung Jagung, Tepung Kastard, Susu Tepung


Bahan Utama : Ground Almond, Orange Breadcrumbs, Orange Flavour


Bahan Utama : Cheddar Cheese Powder, Honey, Ground Almond, Grated Cheddar Cheese


Bahan Utama : Minyak Sapi, Gula Castor, Butter, Kurma
So yummy!!


Bahan Utama : Tepung Jagung, Tepung Kastard, Susu Tepung

Di bawah adalah biskut rutin every year....my signature cookies....



Bahan Utama : Crushed Oat, Tepung Susu, Gula Icing, Serbuk Koko


Bahan Utama : Almond, Ground Almond, Almond Nib, Chocolate


Bahan Utama : Breadcrumbs, chocolate, ground hazelnut

Untuk tempahan biskut dibuka sehingga 6 Julai 2012 sahaja.....semua biskut pada harga RM20 per bekas (dalam 50 pcs).....untuk tempahan melalui pos (bagi luar perlis/kedah), ada baiknya if u all leh collect/kumpul tempahan dan saya boleh pos tru bus....lebih selamat.....kos pos adalah dibawah tanggungjawab pihak tuan/puan ya.....bagi tempahan di sekitar perlis, boleh pick up di rumah saya.....di sekitar kedah termasuk ke Sungai Petani, saya boleh buat delivery ngan sedikit kos delivery.....

7 comments:

Mamasya said...

Salam Nina.semua biskut nampak menarik...esp biskut pink carries tu...comei sgt.moga terus maju...
re; nasi kerabu...kalau sorang mkn
mmg tak berbaloi buat sbb byk bahan2nya..

Babybatriesyia said...

Mamasya : itu le....tu yg tak pernah buat sendiri....anak2 tak reti nak makan hehe....beli je le....

nn lylyn said...

waahhh =) dah rase nak raye dah
salam pkenalan kak

Babybatriesyia said...

nn lylyn : hehe....salam kenalan....ni pun dah lambat ni ....org lain ujung bulan lepas dah mula dah...mula2 ingat mmg tak mau biz kuih raya tahun ni, tp regular customer dok soh buat....jadi bukak jugak le....tq sudi singgah....

cik nurulan said...

Salam..akak sy dok paka,trg..nk order tart nenas blh?

datin zu said...

Salam. Boleh saya order ke? Baru tengok blog.

Babybatriesyia said...

Cik Nurulan : Salam...boleh email akak di batriesyiahomemade@gmail.com

Datin Zu : salam...boleh email saya di batriesyiahomemade@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...