Friday, January 16, 2009

Ben 10





Dah siap deco kek, kek pun customer dah ambik....tengah2 nak load gambar tadi, baru perasan ada yg missing dlm gambar tu.....ooooo patut ler.....lupa nak lukis bubble2 kat tepi gambor Ben 10.....aiseh......patut ler rasa cam ada jer yg lupa nak letak......tp tak pe ler......janji muka Ben 10 ada.....lenkali kita buat lagi......


1 comment:

Anonymous said...

Sya memang berkenan sungguh dengan kek2 kat sini tapi terima ke kalu orang kl yang order kak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...