~Zaty : Blueberry Cheese Tart~


Blueberry Cheese Tart ni order dari Zaty....yg tngh sibuk ngan konvo kat poli rasanya time tu....so orang lain yang datang pick up.....aku tak de kat umah sbb kalut buat delivery 2-3 tempat hari yang sama.....balik dari delivery, singgah kedai kamera nak beli memory card kononnya....dari nak beli memory card, terbeli lensa le pulak....ish2....menghabiskan duit je...tp aku mmg dah lama berkenan.....tabiat aku kalu berkenan tak leh tahan2....mmg aku ngap gak.....akhirnya dapat le grab lens 18mm-200mm.....jadi le....aku bukan pro....saja hobi je.....tp puas salah satu list nak ngap dah boleh delete dr senarai....tunggu list lain nak ngap pulak....hehe....

Oh ya....tq ya Zaty atas order 2 box L tart nih......dua2 aku tulis Selamat Hari Ibu....tak sure yang extra tu mmg Zaty nak tulis ke tak.....anyway, tq ya....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...