Thursday, May 19, 2011

~Syaima' : Cheese Cake buat ibu2~



Sori sangat2 to Syaima'......aku terlupa nak update kat blog....kat fb aku dah tepek.....baru terperasan lak kat dlm folder....rupa-rupanya belum tepek dalam blog.....

Cheese cake satu utk mak syaima' dan satu lagi untuk mertua......tp tang tulis2 kat kek bawah tu silap le pulak pi boh ma/mak sekaligus.....eh...eh....tak perasan lak soh pilih salah satu.....yang atas tu lak tak muat nak tulis apa yang syaima' nak.....tak lepas sbb boh buah mcm2....



TQ ya syaima'....sori sbb tak update kat blog awal2....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...