~Ina : Choc Cake 4 Mother's Day~


Ina dah kira regular customer....so walaupun last minute order no problem.....dah dipercayai gitu hehe......but sapa yang pestime nak order tp buat order last minute mulai sekarang mmg aku tak layan dah.....dah 2-3 kali kena 'kencing' ngan customer.....langsung tak pk susah payah orang.....selamba je cancel order once order dah siap......sangat2 tak berperikemanusiaan.....kalu aku pandai adjust tepon block no orang, mmg aku dah block no manusia2 tersebut.....nanti le aku tayang cuppiesnya.....sekarang mood nak ambik gambar cuppies tu pun dah ilang.....

Back to cake Ina.....Ina nak kek coklat antar to her mum sempena Mother's Day.....Ina nak soh boh bunga ros warna merah.....ibu Ina very surprised dapat lagi kek dan dia tahu mesti surprise dari Ina lagi....hehe.....eee....best2.....eh...baru teringat kain untuk mak aku tak pos pun lagi....aiseh....lupa....buat hadiah hari raya + hari ibu.....sori ma.....nanti pos k....

2 comments:

Anonymous said...

As salam, tgh blog hopping, jumpa blog u ni.

cantik sangat kek mothers day ni. sangat kemas buatannya.

Siti

BATRIESYIA-HOMEMADE said...

Dear siti

Tima kasih siti sbb sudi singgah sini.....jemput2 le ya....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...