~Jalan-Jalan Cari Makan : Nasmir Cafe n SERU~



Gambar ni dah lama....aku pun dah hampir terlupa....tiba2 terpandang masa dok telek2 gambar yang ada....rasanya masa ni singgah makan sebelum nak masuk tengok wayang kat Jitra Mall tu.....citer pasal wayang.....aritu konon nak pi tengok citer Fast N Furious....sekali tiket lak abis...alang2 dah ada kat situ, ambik le citer lain....main redah je le.....masa tu cuma ada citer SERU je yang kosong.....tak pe le....ambik je le......

Masuk2 panggung separuh seat kosong.....ye le....citer tak banyak publisiti mmg tak laku...lagi2 citer melayu..hehe....tapi start2 je citer....alamak.....patut pun tak dak orang......sumer orang dlm panggung dok bersungut...."pening oooo" hahaha......aiseh....aku pun pening tengok citer tu....aku puji para pelakon yang nampak natural, jalan citer dah ok....tp bentuk rakaman tu buat aku jadi spinning like gasing.....cameraman running here n there cam ribut.....fuhhh....serius citer tu buat aku mabuk laut......yang patut takut jadi tak takut......aku tengok ramai yang picit2 kepala dah.....kahkahkah.....nape le buat citer ngan teknik ala2 video cam, bergerak sana sini cam kena gempa bumi......bajet tak dak ke? Buat rugi je buat filem mcm ni.....kalu tayang kat TV tak pe le....cam tak berbaloi le pulak bayar duit untuk masuk panggung tengok citer ala2 video cam nih....but seriously, most yang pergi menonton sumer mabuk laut........



Orait le pasal SERU.....buat ulasan filem le pulak.....




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...