~CT n Diyana's : Chocolate Cake~



Lain-lain orang ni yang order.....tak related le pun rasanya hehe....secara kebetulan dua2 chocolate cake dan secara kebetulan dua-dua gambar blurr giler le pulak huhu.....sori sangat2.....masa snap nampak mcm dah ok, rupanya gambar bergetar seribu......kebetulan bateri hampir kong lagi le merosakkan gambar.....cuma sempat snap yg ni je sbb memory card pun dah penuh.....adus....kena cari memory card baru pulak.....nak delete sayang lak ngan gambar2 ori yang ada.....

Yang atas tu order dari Diyana untuk surprise hubby nyer birthday kat sekolah.....as usual, en abe kena jadi delivery man......kata en abe, terkejut hubby Diyana dpt surprise nih.....kek berat dlm 2 kg.....ngan tulisan yang panjang lebar atas tu....rasa2 korang boleh baca ke tak apa ditulis atas tu....so romantic Diyana nih.....hehe.....

Kat atas kek tertulis gini:-

"You're brighter than the sun, calmer than the ocean, and cuter than other guys I've met....I Love You....Happy birthday......with love, syg"

TQ Diyana....semoga happy selalu.....

Kat bawah ni anak my fren.....yg baru balik bercuti dari Langkawi, singgah kat opis.....skrg dah pindah ke Perak......sambil singgah ambik kek untuk besday en hubbynya yang tercinta.....



eeee....so chubby tau budak kecik nih.....kejap je dah besar....dulu kecik je....skrg dah montel....semangat gitu......seronok dia dpt ambik gambar siap main2 tepon lagi hehe.....


Ni kek nya....ala....kelabu asap gak gambar pun.....jadi le......buat ingatan dan kenangan kat blog nih.....

TQ ya achik.....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...