Tuesday, May 3, 2011

~Zarina's : Chelsea Cake~



Belakang kek ni ada tulis "lots of love from everyone in KL"

Chelsea cake ni tempahan dari Zarina untuk anak sedaranya di Jitra.......kali ni tak payah date2 kat luar dah, sbb dah kenal umah Hanim (kakak zarina..eh ya ke? kakak ke adik hehe)...selalu dok dating kat luar je, kali ni terus pi umah sbb dah pi dah kenduri sekali umah Hanim aritu......masa tu Zarina pun ada.....



12 batang lilin untuk besday bos as per requested dr Zarina.....fuuuhhh.....jenuh tiup lilin nanti hehe....untuk logo chelsea aku tempah so nampak terang lagi bersuluh gitu.....hehe.....(alasan malas nak melukis kiki)...

TQ Zarina.....my customer yang loyal dah bertahun2.......tq ya.....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...