Friday, December 3, 2010

~TRIP - Part 8~

~22 Nov 2010~

Kereta sewa dah arrange pada hari sampai ke KK.....so pagi ni keretanya dah sampai ke hotel.....barang2 dah siap packing, tapi sebelum tu kena bekpas dulu.....kat Sinario lagi.....menunya sedap2.....duit pun sedap2 le gak.....hehe......


Menu aku, Nasi Putih dengan Buttered Prawn.....sedapnyaaaaa......

Along asik makan nasi ayam je.....

Lepas dah bekpas, dah kekenyangan maka terus check out dr hotel....terus sumbat beg masuk keta.....teruskan perjalanan ke Kundasang pulak.....perjalanan ke sana akan memakan masa lebih kurang 2 jam......ooo....seronok bila berjalan2 ngan keluarga ni....adventure.....that's why aku tak suka join aktiviti dalam group atau berkumpulan sbb jadual diatur, kena ikut masa pastu asik2 turun naik bas.....tak real le.....hehe....


View sepanjang perjalanan dari KK ke Kundasang.....


Bangunan Menara Tun Mustafa atau Yayasan Sabah....trademark.....


Universiti Malaysia Sabah.....cantik lanskapnya.....


Opss.....kat sebelah kiri tu Jambatan Gantung, Jambatan Tamparuli.....kat bawah ni jalan sempit menyeberang sungai utk ke Kundasang......


Aaaa.....cantik......pemandangan kaki Gunung Kinabalu.......


Ni le pintu masuk ke hotel kami, Kinabalu Pine Resort.....cantik betul....






Pemandangan dari anjung bilik hotel kami.....





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...