Thursday, December 2, 2010

~TRIP - Part 7~

Kami keluar by walking distance je nak ke Night Market......tp masih awal so kedai belum sumer bukak lagi.....jadi ronda2 kat Mall berdekatan dulu.....pukul 6 kami singgah nak makan malam dulu kat kedai2 makan area Pasar Kraftangan......masa ni hujan turun lebat le pulak.....x pe le.....bagi perut kenyang dulu le.....




Sudu ala2 kreatif.....



Mcm2 mutiara ada.....mau mabuk memilih.....tp aku tak beli apa sangat....cuma beli brooch buat souvenir kat rakan2 opismate nanti.....


~21 Nov 2010~

Arini agenda sendiri2......mula2 pi pekena bekpas le dulu.....makan2 kat Sinario Cafe & Catering berdekatan dengan hotel....



Kalu tak silap aku bekpas nasi putih ngan udang masak sambal kot.....hehe.....3 kali makan kat kedai ni asik pekena udang je ngan mcm2 cara masak.....sedapppp.....sepinggan dalam RM10 - RM12 gitu le....



Nasi Lemak ni hubby yang punya.....



Along makan Nasi Ayam.....

Lepas dah kenyang, apa lagi....hari ni hari Ahad.....jadi nak pergi Sunday Market kat Jalan Gaya.....jalan kaki je.....tak jauh pun.....




Mcm2 jual kat sini....kucing pun ada.....kakak ngan baby ralit dok tengok kucing, buat dia orang teringat kat Puteh, kucing kami yang terpaksa kami tinggalkan kat umah hehe.....



Coral....rembat le satu.....



Berwarna-warni....tak beli pun....snap gambar je....sib baik tokey tak marah.....sbb ada gak yg siap letak papan tanda tak bagi ambik gambar.....




Pokok apa nih.....aku pun tak tahu.....





Sebenarnya seharian kami berjalan2.....penat giler.....kalu ikut patut boleh kurus....hahaha.....tp makan tetap maintain je laju....jadi tak leh nak turun le.....hehehe......malam tu kami dinner kat Sinario lagi.....aku makan nasi putih ngan lauk udang masak cheese apa ntah....sedappnyeee.....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...