~TRIP - Part 3~

~18 Nov 2010~

Still on the same day......lepas dah rehat sekejap, sembahyang dulu le sebelum keluar berjalan sebab kat Labuan mcm mana2 tempat di Malaysia Timur waktu zohornya dalam pukul 12 lebih....

Kemudian turun makan bekpas kat restoran di sebelah hotel je.....lepas dah kenyang, baru mula berjalan.....jalan kaki je sbb sumer tempat nak ronda hari ni by walking distance je......port pertama singgah ONE STOP Duty Free.....beli coklat......coklat murah2 mcm kat Langkawi, bukan borong nak bawak balik, nak buat makan2 je.....



Ini saja snap gambar Perpustakaan Awam berada di sekitar walking distance sepanjang ronda2 kawasan....



Ok....sampai ke Bazar Labuan.....mcm Pasar kat mana2.....kat sini ada juga jual mutiara.....




Ronda2 dalam Bazar dulu.....kakak ngan baby sibuk nak rantai mutiara....so pilih2 untuk dia orang le dulu......cantik2 gak rekaan kat kedai2 di sekitar Bazar nih......harga pun murah kalu pandai tawar.....aku beli sedikit barang2 hiasan rumah kat kedai2 sekitar sini sebagai kenangan datang ke Labuan.....



Ralit berjalan dah pun petang......singgah kat Jeti dulu beli tiket feri ke KK untuk lusa.....lepas tu stop dekat area Pelabuhan Labuan dulu.....singgah minum air dulu sekejap....dah dahaga....cuaca kat sini panas terik.....




Pekena Coconut Shake dulu dkt Siswazah Corner tepi Pelabuhan Labuan nih......






Ini papan memorial mengenai Pelabuhan Labuan.....



Di belakang adalah Jabatan Kastam Labuan......



Waktu ni dah senja.....eh....tak.....sini kul 5.30 dah mula gelap.....by jam 6 dah malam pun.....kami dah beransur nak balik hotel dah....penat jalan2......ini di Dataran Merdeka Labuan.....rasanya le.....



Eeee.....nak tayang gak....hehe.....mini parfum en hubby belikan masa dkt duty free shop.....hehe.....en hubby beli senyap2......dia soh kita cari coklat ngan budak2, rupanya dia dok pilih parfum kat sudut lain.....hehe

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...