~BEN10 untuk Danish N Dayyan~



Happy Birthday untuk Danish dan Dayyan.......2 kg besday kek untuk opismate aku.....tiap2 tahun mmg ada keknya.....sori tak dapat nak pergi majlis harijadinya sbb kelam kabut kenduri merata2 tempat le pulak hari yang sama....dah le nak kena siap2kan kek customer, wani dtg ambik pun tak sempat nak jenguk dek dok 'berding dong' di dapur yang cinonet tuh.....muka pun ala2 udang kena bakar hehe.....

TQ ya Wani....next year order lagi....hehehe...



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...