Monday, December 6, 2010

~TRIP - Part 13~



Pemandangan sepanjang perjalanan pulang dari Kundasang ke Kota Kinabalu.....




Singgah sekejap di Jambatan Tamparuli.....



Petang sekitar kul 5 kami check in di Casuarina Kota Kinabalu di Tanjung Aru.....sekitar 5 minit je berkereta untuk ke airport......kami berehat dulu....dah kepenatan......






Hampir kul 6.30 kami keluar jalan2 ke pantai.....dah gelap sebenarnya kat sini.....kami santai2 makan paha ayam panggang.......







~25 Nov 2010~

Info kat hotel kami check out lewat....sekitar kul 5 petang.....sebab flight kami kul 10 malam.....so pagi2 tu kami ronda2 Kota Kinabalu sekali lagi.....teringat aku terlupa nak beli souvenir kat sorang kawan......memandangkan tak bekpas lagi nih, perut berkeroncong so singgah makan kat Dahlilah Cafe N Catering, betul2 depan Pasar Kraftangan.....kena RM28 untuk lauk2 nih.....




Lepas dah kenyang, continue jalan2 ke shopping mall baru kat KK.....dekat je, x susah nak round KK ni.....kami ke Suria Sabah......terjumpa kedai 100 Yen......alamak.....aku mabuk lak tengok barang2 dia yang cute miut nih.....memborong le apa lagi.....

 


Kul 3.30 kami balik hotel.....oleh sebab dah mintak check out lewat so x kalut le sangat......RM30 kena tambah sbb late check out.....lagipun terminal cuma 5 minit je, dekat sangat.....pergi awal pun bukan leh buat apa......

Kul 6.00 dah sampai di Terminal 2 KK.....flight delay dar kul 220 sebenarnya ke pukul 1005 malam dari Kota Kinabalu ke Kuching.....ari ni sakit kepala menjadi2 le pulak....sempat telan ubat, sib baik tak tertidur.....lega sikit.....

Kul 1150 kami sampai di Kuching......alahai penat giler......terus ambik teksi untuk ke hotel.....di sini kami stay kat 360xpress......masa untuk landing.....cantik bebenor hotel nih.....ala2 retro.....tp x bape nak selesa ngan bilik air kat sini.....ala2 see thru gitu.....sib baik datang ngan famili, kalu datang ngan kawan2 mmg kena soh dok bilik sorang2 le....









Saluran TV saja ada 20 channel......ehh......dok senyap dlm bilik pun tak pe kalu gini hehe.....

1 comment:

kswsk said...

wa ada plan nak g sabah..leh amik info dr trip akk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...