Thursday, December 30, 2010

~Selamat Bertunang Syuk N Ruth~


Kek ni order dari Suhana......Suhana dari luar Perlis, dan kek ni untuk ahli famili Suhana yang nak datang meminang seseorang di Perlis nih.....aku deliver pagi ke tempat Suhana menginap.....

Design actually mengikut sample kek aku dulu tapi biasa le aku nih, mesti tak nak le sebijik pesen lama.....cuma bentuk bunga bertompok tu lebih kurang, just aku ubah pesen bunga dan warna2nya....yang kali nih bagi aku lebih ceria......kek ni tinggi giler.....elok2 tutup tudung kotak daun2 terkena tudung kotak le pulak.....sib baik tak jejas apa2....



Personally aku suka ngan idea mendeko kek nih.....ngan pesen bunga2 tuh.....makan masa lama gak nak siapkan walaupun nampak simple je pada mata orang yang memandang....tp susah bagi aku.....hampir2 melepek je aku rasanya nak siapkan satu kek nih.....ada2 je tangan aku nak menambah.....overall aku puas hati......dan aku harap yang order lebih puas hati.....



TQ ya Suhana sbb sudi order ngan aku.....moga lenkali kita leh bekerjasama lagi.......insyaAllah.....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...