Monday, December 20, 2010

~Dora The Cupcake~



Rasa2 cam gambar bila ambik dah ok.....siap pakai tripod lagi.....tapi mmg haru le ngan kamera kecik nih......kelabu asap gak....tak sharp langsung gambar pun.....ini je le yg berhasil di'snap'....yg lain lagi kelabu asap hehe.....

Ok le....ini order dari nonie.....untuk besday anak ke sapa tak tanya le pulak.....nak lukis gambar dora.....kali ni aku buat atas cupcake....dah lama tak guna teknik ni.....gambar kecik je aku lukis sbb cuppies cuma 16 pcs je.....apa pun kejap je nak siapkan sbb kali nih krim tak buat perangai, jadi start deco pun lewat le sbb nak tengok tv hehe.....




Tart 16 pcs nih order sampingan dari Nonie gak.....pagi sblm Nonie datang pick up baru aku buatkan.....



TQ ya Nonie.....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...