Monday, December 13, 2010

~Cuppies 4 Tassha~


Lagi tempahan dari Tassha.....cuppies 16 pcs L ngan design pilihan dari Tassha sendiri.....aku cuba sebaik mungkin menyediakan mengikut contoh dari Tassha tp kena modified sikit supaya takde le sebijik2 copy design baker lain.....

Bercinta gak le aku nak siapkan pesen bunga pilihan Tassha.....maklum le....aku tak familiar sangat nak menggentelnya......mula2 tenyeh le ngan roller, lama2 aku bentuk terus je satu2 ngan tangan je hehe.....

Sekali lagi, hopefully Tassha suka ngan hasil kerja aku.....tq ya Tassha.....


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...