Thursday, December 30, 2010

~Sepak Takraw Theme~



Sepak Takraw theme?  Really? hehe.....part mana yg sepak takraw ehhh.....aku rasa rupa bola tu ada le rupa bola takraw hehe....part pmain ngan baju tak dak beza sangat ngan pemain bola ke rugby ke.....konon mula2 nak buat pemain berdiri tp dok pk kang camne lak nak tutup kotak kek...pemain lak besar nih, bukan cinonet.....tu pasal kaki bersilang2, kan orang main takraw kakinya melintang pukang....hehe....aku tau le.....arwah abah aku wakil bomba main sepak takraw walaupun dia actually cikgu....

Ini order dari Nurul nih kalu tak silap.....lambat betul nak update, maklum le....tuan tanah cuti ngan blog2 pun ikut cuti.....mmg malas nak update le pulak......ikutnya esok kena masuk opis tapi sekali en PM baik hati bagi cuti umum lak esok.....yeehaaa......sambung cuti lagi babe.....seronok betul.....berbaloi Malaysia menang secara keseluruhan walaupun kalah masa game ngan Indo semalam.....lain kali biar menang lagi....heheh.....dok umah sampai tak ingat nak kerja dah....best betul......

Actually cuppies ni Nurul nak sebijik ngan yg rugby seblum nih, berkenan katanya.....cuma tukar kepada sepak takraw......harap Nurul suka ya.....sapa yg terima nih hehe??

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...