My Fotopages - In Memory

Terasa sayu pulak to know that i am still in the 99 most popular fotopages.......sudah lama tak drop by......hari ni saja jer google nak tengok apa kabar fp kita tu.....rupanya masih ada yang sudi singgah2 kat fp kita walaupun kita dah tutup rumah kat situ dah........walaupun tamu2nya saya tidak kenal dan tidak pula memperkenalkan diri, saya tetap hargai sokongan dari anda semua.....harap teruskan sokongan anda buat saya di sini pula....


27th November 2008

Saya nak ambik kesempatan ini untuk mengucapkan terima kasih yang tak terhingga buat rakan2 yang mengenali atau yang tidak mengenali yang sentiasa sudi 'menghadirkan' diri menjengah fp atau blog kita yang tak seberapa ini.

As a token of appreciation to all of you out there, I will try my best to keep everybody update on my activity day by day......i would be glad to share it with everybody.....

2 comments:

Snow Peace a.k.a WaWa said...

Umah tu ada byk daya penarik kak tu yg masih ramai yg dtg bertandang..

@zura said...

kak nina munsyukkk... pickup award cupcakes kt fp zura ye... love u

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...