Monday, November 17, 2008

Kudapan Hari Minggu.....

Strawberry......ini hasil kerja along, kita tolong cairkan coklat......abis strawberry tu disalut dengan coklat......mula2 kita tunjuk, then along buat......dia suka sangat makan strawberry ni.....orang lain tak berapa suka, kakak asik komplen masam.....baby lak coklat tu jer yang dia makan...buahnya nanti dia buang......



Kedua2 kek lapis ni hadiah dari kawan hubby yg baru balik dari sarawak......buat sendiri??? hehehe.....alahai.....kita ni kategori malas yang amat part buat kek lapis....kalu buat tu mmg ler tersuntik dos rajin terlebih ler tu......hahaha.......kek lapis yg satu tu kek lapis coklat.....hmm sedapnya......yg kedua tu cantik, tertarik ngan warna dan pattern tu......tp my hubby reject abis kek lapis ni, bau pun dia tak boleh, katanya terlalu berlemak dan kuat baunya......dia tak leh terima......nampak gayanya tukang perabih kita ngan along gak le......tu pasal ler reason paling kuat tak mau buat kek lapis......hahaha......tak dak orang nak makan......ALASAN......

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...