~Silver/White & Yellow/Red Theme~




Cuppies ni ler order dari Itah untuk majlisnya......sample dan design Itah dah bagi, aku cuma ikut je tema Itah terutama untuk bunga2 tu....yg merah tu ready made sbb susah nak dpt warna tu if buat sendiri, aku cuma buat bunga yang warna kelabu ni je (temanya silver tp sample Itah warna kelabu kehitaman) ngan bunga kecik kuning dan putih.....'bencinta' (pinjam tajuk laju Faizal Tahir jap) gak nak buat sebab dah lama x praktis....overall aku rasa ok le sbb dapat gak siapkan walaupun cuma 4 kuntum je bunga tu yg Itah nak.....sib baik le guna gumpaste so mmg senang nak buat kelopak....tak perlu nak gantung2 bagi kering.....hehe.....



Ini lak cuppies kedua.....tema merah kuning pulak.......


Sekali lagi, terima kasih Itah sebab menyerahkan pada aku untuk menyediakannya sempena hari istimewa Itah......dan sbb memudahkan kerja aku dengan sample yg siap Itah design

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...