~Bumblebee Cake~



Kek : Sponge Cake
Perasa : Orange
Berat : 1 kg / 9 in



Order dari Linda ni datang emergency.....mmg kalut le sikit sbb aku dah set masa untuk prepare beberapa items untuk order customer next week buat wedding, so terpaksa le pulak aku tangguh dulu......Linda mintak boh gambar bumblebee dan ala animated ni je yang aku boleh dapat, tu pun kelam kabut gak le.....letih gak le sbb dah lewat baru boleh aku bakar kek dek kerana awal tu ada hal kat luar.....nak tunggu kek sejuk, nak cover kek, nak bagi kek keras dulu, nak transfer choc tu, nak piping jelly lagi....ish....kul 3 pagi baru aku leh lena.....namun seronok dpt buat sbb dah lama tak lukis2 ni......keras pulak tangan bila dah lama tinggal sesi lukisan ni....

 
 Apa pun aku harap Linda happy le ngan kek ni....tq ya....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...