Monday, March 15, 2010

~Congratulation Naja~

Kek : Chocolate Moist Cake
Berat : 1.5 kg

Masa tengah sibuk2 di dapur menyiapkan kek tempahan, tikk....tikk.....sms aku berbunyi.....uuuhhh jauh sms datang......dr seorang kawan di kota London nun......katanya nak order kek mintak aku deliver pada anak ex boss kecik kami yang mendapat keputusan cemerlang dalam SPM baru2 ni.....mula2 aku takut x dpt nak tunaikan sbb terlalu sibuk ngan tempahan yang ada......tapi memikirkan dari jauh sahabat bertanya, jadi aku terima......aku buatkan simple sahaja, tapi yang penting nak nampak yummy dan sedap dimakan.......

Thanks Ilah....dah selamat deliver dah.....apa kabar anak2 di London? Sihat ke? Lama tak berkesempatan nak chat.....

p/s : sebetulnya ada lagi tulisan atas kek.....masa on d way nak deliver, baru terbaca balik sms mintak tulis kepada sapa dan dari sapa.....lupa nak check masa tengah tulis tu....terpaksa le aku patah balik ke rumah tapi gambar x sempat nak snap lak....ini yg sblm aku tulis semula....


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...