Wednesday, March 24, 2010

~The Montel In The House~


Lama betul tak sembang ngan adik......kebetulan dok chat2 curi le gambar anak sedara montel sorang ni.....comel dak?  udah le montel, putih melepak le pulak tu.....hehe......baby aku punya le sebijik2 kalu nak sebut nama sepupu dia hak sorang ni......Ikleel....Yadiy.....Nayyar.....(kena sebut ngan pause2 sekali hehe...)



Ini lagi 2 hero anak sedara busyuk2 ni....anak to my other little sis.....


Mummy yang ku rindui dan sayangi ngan adik bongsuku....




Ini my other sis......gambar curi kat fb.....masa konvokesyen dia di UPM ambik Master In Engineering.....yg ni mummy to 2 boys kat atas tu....



Ini lak gambar mak ngan adik lelaki bongsu masa majlis penganugerahan tamat latihan di JPJ (yg ni saling tak tumpah mcm arwah abah).....nak kena curi gambar sorang lagi yang kerja kat Airport Langkawi.....mana lak nak cari ni gambar dia ngan wife ngan 2 budak comel anak2 dia tu lak........

Melepaskan rindu kejap kat mak ngan adik2 ngan anak2 sedara......

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...