Tuesday, March 30, 2010

~Award....hehe~


**********************************

~Buat 1 entry tentang award nie...
Hmm.....part kena bagi speech ni yang paling aku berat hati.....satu, aku tak reti......kedua, aku tak reti, ketiga....aku tak reti gak.....hahaha.....apa nak cakap.....TERIMA KASIH ler ya sbb ingatan tu ada.....tak tahu lak ada yang sudi bagi award sbb ingatkan tak dak org kenal pun kat aku.....



~Ucap TERIMA KASIH dan letak link pemberi award pada entry tersebut.
[ yang beri award ni Rizaida......tokey kek jugak.....tak lama dulu aku pernah buatkan kek hantaran untuk majlis perkahwinan Rizaida......kejap je masa berlalu ya.....jemput le ke blog Rizaida rizaida84.blogspot.com ]

~Senaraikan 10 blogger sebagai penerima AWARD


p/s balance yang lain2 tu aku pk lain kali boleh.....hehehe.....aku tak tahu nak kenakan sapa lak....


~Beritau penerima award, supaya dia tau dia adalah penerima award
[ nanti2 le ya aku uar2kan....hehe]


~Senaraikan 7 perkara tentang diri anda...
[1. aku x suka kerja under pressure...]
[2. pestime aku buat kek deco2 masa umur aku 17 thn....hehe...buat ibu meja hari raya]
[3. aku ada bnyk hobi, kalau le sehari tu lebih dr 24 jam]
[4. reserved type person, aku x suka over-exposed...lg org tak kenal lagi bagus hehe]
[5. tngh nak start over 2nd priority hobby aku....menjahit...jahit apa? ntah....hehe]
[6. aku a bit passive ngan org yg aku tak kenal, but really talkative (non stop) when it comes to my best buddy...silap2 ada yg tutup telinga...hehe]
[7. aku susah nak senyum, tp aku tak sombong....so tegur2 le....aku baik je....ahaks]

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...