~Selamat Bertunang Nina & Zamir~


Cuppies ni order dari Linda on behalf Nina tu le kot.....aku pun x pasti.....so sorry sbb terpaksa soh Linda pick up awal sehari disebabkan ada hal pulak keesokannya.....designnya dah Linda berikan so aku guna idea yang diberikan sahaja.....cuma ubah sikit2 je.....tang nama tu aku terlupa nak letak.....dengan selambanya aku buat wording "Selamat Bertunang" sebab pada sample cuppies ada tulis gitu.....dah siap sumer cuppies baru aku terperasan Linda nak soh boh nama, jadi aku adjust le buat bentuk love dan emboss nama kat situ...

Apa pun, terima kasih ya Linda....


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...