Friday, March 26, 2010

~Butter Apple Cake~


Jarang-jarang aku dapat order untuk plain cake......dan tak sangka2 le pulak ada yang tiba2 teringin nak order.....biasa ada le yang order....tp betul2 plain nyer cake le....this time ada request nak butter apple cake......hmmm....tak pernah buat letak epal tapi biasa le.....aku nak buat gak untuk memenuhi permintaan pelanggan.....maybe boleh open order untuk next time kalu ada yang nak.....hehehe.....


Ignore je le kawah2 yang terbentuk pada atas dan tepi kek tu.....hehe....sebab kawah tu terbentuk oleh kerana wujudnya ketulan2 epal kat atas dan dalam kek sebenarnya......bila dah masak pakat menjunamkan diri ke dalam kek le pulak.....haha....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...