~Light Green Theme~


Kek ni order dari opismate untuk majlis perkahwinan adiknya.....temanya hijau pucuk pisang.....rasanya boleh le tu kot.....dalamnya kek span coklat....tinggi le pulak keknya naik masa bakar.....

Untuk bunga tu aku buat bunga yang biasa aku buat ngan royal icing.....tapi yang ini mmg buttercream le.....campur ngan bunga lily.....x bape nak nampak lak.....yg rupa mcm daun tu ye le....aku x dpt nak attend majlisnya sbb ada hal....apa pun, Selamat Pengantin Baru....



1 comment:

YatT'S said...

Lawanye kak
kalau akak dekat ni memang nak gi menuntut ngan akak nih..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...