~Engagement Cuppies 4 Syuhada~



Kuantiti : 25 pcs L
Kek : Strawberry Cupcake With Strawberry Filling
Hiasan : Fondant + Royal Icing Flowers

Cuppies ni order dari Syuhada....kata Syuhada, nak ada barbie and prince sebenarnya.....hehe....tapi aku buat bride and groom.....walaupun baru bertunang, aku rasa ada bride and groom pun ok je....pasal barbie tu cantik sangat rupa dia....aku rasa cam tak se'detail' tu nak create barbie.....(sebenarnya tak bape ingat rupa barbie ngan prince hehe + x bape nak pandai)......

Aku harap Syuhada puas hati......dan gembira dengan cuppiesnya ni....


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...