~Black Forest Cake~


Kek Black Forest yang simple sahaja, order daripada Aida untuk seseorang yang istimewa di Kuala Perlis......entah macam mana pada hari delivery, elok je sampai kat opis penerima, aku diberitahu rakan penerima bahawa penerima sekarang ofisnya kat Kangar.....aiseh......aku susah hati sbb kek ni pakai fresh cream.....dah le panas trang tang tang......kelam kabut jugak le patah balik buat delivery ke IPK.....mujur le penerima ada kat opis......selamat le kek tu sampai ke tangan penerima.....

TQ ya Aida ngan tempahan tu....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...