Monday, March 8, 2010

~My New Cake Home~




Akhirnya, siap jugak web kek aku dengan bantuan Gina (of course le kena melabur...bukan free k....hehe....tp aku puas hati sbb Gina ada bnyk idea...tq Gina), so selepas ni sapa2 nak buat tempahan kek boleh le terus ke :-

Laman Web : http://www.batriesyia-homemade.com
Email : batriesyiahomemade@gmail.com
Tel : 0194242226

atau kalu klik ke blog lama pun nanti akan dilink terus ke web baru.....cuma perubahan email terpaksa aku buat le sbb tak mahu nanti ada kekeliruan ngan link web baru....


Selamat Melayari.....buat masa ini masih ada sedikit add on sementara nak kemaskan apa yang patut.....

TQ Gina....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...