~Kek Coklat & Stoberi untuk K Ida~



Cuppies ni tempahan dari regular customer aku, K Ida.....seperti biasa, K Ida request nak kek coklat....mmg itu le peberet K Ida......untuk kali ni, K Ida request sekali ngan cuppies......gambar edible tu K Ida tempah sendiri, aku cuma potong2 je tepek2 atas cuppies...sepatutnya kata K Ida kek tu pun nak boh edible tp entah macam mana ada technical error ngan printing kot ke apa ntah....so K Ida kata buat simple2 je le.....

Memandangkan K Ida mmg loyal ngan aku, so aku buat lain sikit le dr biasa.....aku hias ngan stoberi....bak kata zura, mentang2 le baru balik dr CH, entry kek lepas balik mesti letak stoberi....ahaks...betul3x ..(jgn sindir akak zura.....hahaha) rezeki K Ida le....org berbudi kita berbahasa le kan....lagipun K Ida tak pernah berkira.....mudah betul berurusan ngan K Ida.....jangan tak makan stoberi tu udah le.....cicah2 le ngan coklat kat atas kek tu.....nyum...nyum.....


TQ K Ida....

p/s anak K Ida mmg comel......geram aku tengok....

1 comment:

::Azura Rahman:: said...

hahaha.. kan zura dh kabooo.. sure ada kek yg deco guna stoberi.. ekeke..

lepas ni nk tgk kek yg ada stoberi puree plak.. ehem ehem.. hahaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...