~Yummy Chocolate Cake~


Just simple chocolate cake, yang opismate en hubby aku order untuk makan2 masa jamuan raya unit......order last minute, sib baik aku free.....plan nak landing awal tak jadi, balik dr deliver cuppies terus terjah dapur aku yg dah tak de rupa tu.....hehe.....bila ler ya angan2 nak renovate dapur tu dapat terlaksana ya.....hmm.....tak lama lagi....sabor2......

Kek aku potong siap2 supaya nanti tak sememeh masa nak makan.....


2 comments:

Mama Nazhan said...

salam kak nina... kek tu kak nina potong pakai cutter yg khas tu ker?

BabyBatriesyia aka NINA said...

Tak....k nina pakai pisau biasa je.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...