Tuesday, October 20, 2009

~Segalanya Yang SIMPLE aje~



Yang ni buat untuk bagi kat biras.....tu pasal design simple2 je....untuk dia orang makan2 kat umah.....kebetulan abang ipar dtg ngan anak dia je....so kita kirim ler cuppies ni untuk biras yg tak datang.....



Cheesecake ni order dari Bai untuk besday hubby bai.....tokey kek pun order ngan kita ni.....bai mesti saja nak testing kek akak kan....hehehe....jangan mare.....apa pun harap bai suka ler.....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...