Tuesday, October 6, 2009

~Row of Cuppies~





Semua cuppies ni order dari Ziana of UUM......bersama dengan sekotak swirl cheese tart....sepatutnya aku gunakan papercup tapi sebab stock papercup belum sempat cari lagi, susah betul nak dapat saiz yang aku nak.....maka aku buatkan dalam solo cup untuk ziana without any extra charge....just rezeki ziana ler.....setengah cuppies aku tak ratakan icingnya sebab keknya naik ala2 dome, sayang nak potong maka aku just letak2 je icing...setengah tu nampak keknya sebab aku tak mau letak icing bnyk sangat......pastu terus taruk bunga.....yang base putih tu aku pilih cuppies yang rata, tak naik tinggi....so icing pun boleh ler nak ratakan.....


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...