~Chocolate Cheese Cake~



Chocolate Cheese Cake ni order dari opismate......opismate jauh.....selama2 kerja baru ni ler kenal.....hahaha.....besor tak besor opis aku ni.....ngan jarak tak sampai 3-4 km pun, rupanya tenet gak ler yang 'memperkenalkan' kami......dasat ni penangan tenet.......time biasa2 kalu jumpa pun dah tak kenal, maka tak bertegur sapa le......


2 comments:

bintangku said...

opis apa yg besor sgt tu?

tak tahan arrr tgk kek yg ada meleleh2 nieh.. nak rasa sepotong leh? :P

BabyBatriesyia aka NINA said...

hehe....besor ler sbb bertahun2 kerja ada yg kita tak kenal pun....maklum le....staf saja dkt 800 org....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...