Monday, October 19, 2009

~Kek 1Malaysia~


Kek ni untuk dijadikan simbolik tema 1Malaysia masa jamuan raya untuk bahagian gerai opis kita orang.....no 1 nyer terpaksa aku lukis free hand je sbb terlupa nak print out.....jenuh aku soh en hubby ngan along cari dlm paper gambor tu sbb aku tak ingat warna2 dlm nombor tu.......penat gak ni aku tunggu nak upload gambar......very the troublesome ler.....





Yang ini lak untuk dijadikan hadiah buat bos2 yang ada.....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...