Thursday, October 15, 2009

~Kek Coklat Berpagar~




Dasat ni....kek coklat pun ada pagar ni......ini idea kedua aku sebenarnya....asal2nya aku nak buat 'wrapper' keliling kek....entah mcm mana tersilap buat nipis....rasa aku le, w/pun rasanya cam dah tebal aku buat.....sudahnya coklat tak mau tanggal ler pulak dari wrapper.....bengang betul aku.....abis plan aku nak buat benda alah tu....jadi aku tukar plan ler.....sbb tak mau rupa kek mcm biasa dok buat.....jadi....gini le rupanya......still simple je....cuma aku buatkan pagar hitam putih....x pe....x pe....next time aku try and error lagi....


2 comments:

shida said...

cantik kek... anak kwn saya nih.. iman faris..

bintangku said...

Hepi Bestday utk Iman faris...
cantik deco kek. brp sekilo nieh? :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...