~Carrot Cheese Cupcakes~


Memenuhi permintaan pelanggan tetap, aku buatkan carrot cheese cupcakes ni.....utk satu adunan resipi kek yg biasa aku buat utk sebiji kek, untuk diletakkan di dalam solo cup saiz L ni dapat ler dlm 16 biji.......oleh sebab trademark carrot cheese cake ni tiada deco over expose....hehehe....maka deconya pun simple2 sahaja......kali ni aku grate carrot tu kasar2 sedikit supaya lebih terasa carrotnya......

Sejak dua menjak ni tenet bnyk problem....jadi aku tak dpt nak online mcm biasa......takat upload gambar boleh ler sambil2 menyelam.....sbb kejap2 putus je....pastu langsung tak leh online.....tu pun nak boh satu entry makan masa sehari suntuk....penat aku......bukan le tak leh buat kat umah....tp aku ni bab2 nak pegang komputer kat umah udah muak ler rasanya......dah berjam2 asik mengadap komputer, jadi kat umah masa utk aku release tension kat kepala......nak tengok tv, nak buat kerja lain ler pulak kan.....



Salam k nina, tq ya...sdp kek
2....my hb suka + puji + suh sy blaja wt kek 2, sy ckp kat hb if sy belaja wat
nnt akak x leh cari mkn la....nway tq ya....sdp sgt2x...superduper sdp.... -
Raina

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...