Monday, September 14, 2009

~Menu Buka Puasa 21~

Buka puasa hari ke 20 aku tak ambik gambar.....tak dak lauk spesel pun....sumer lauk2 biasa sbb tengah takdak mood nak masak macam2.....lauk buka puasa hari ke 21 ni pun biasa2 jer....yg buat ia luar biasa dan spesel sebab ini lauk yg aku prepare untuk buat buka puasa on the way nak balik kampung.....yeayy.....dapat gak balik kampung sebelum raya....aku mmg miss sangat2 nak ronda2 kat sana sebelum raya.....mana lagi, balik Kelantan ler.....best sangat2 nak rasa kemeriahannya......meriah sungguh kat sana berbanding tempat lain......



Oleh sebab ada lebihan nasi malam sebelum tu, aku buat nasi goreng jer.....



Nasi Minyak untuk dimakan bersama dengan ayam masak tomato ngan acar mentah.





Siap sedia packing untuk persediaan buka puasa dalam perjalanan nak balik kampung. Kita orang berenti kat tepi jalan jer makan2.....anak2 seronok ler pulak sbb mcm pergi berkelah.....



Sempat lagi en hubby aku berenti suruh aku ambik gambar pelangi ni on the way balik tu.....sebenarnya ada 2 pelangi terbentuk....tp ntah pasal apa tak nampak lak yg satu lagi tu....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...