Thursday, May 7, 2009

~Simple Chocolate Cake Untuk MB~


"Bos cakap buat simple2 ja...."

Itu ler pesan dilla dr KKA masa order kek ni.....kek ni utk diberikan kepada MB Perlis sempena majlis di situ hari ni......kata dila nak kurangkan manis coz MB tak makan manis.....hmmm.....camne nak kurangkan manis kalu kek coklat ekkk.....mmg tak tahu aaa.....buttercream buat layer kek ni mmg kurang manis, tp dah sahih tak sedap rasanya.....tapi apa nak buat.....satgi kang terlebih manis lak.....

Kesilapan teknikal berlaku pasal masa delivery.....oleh sbb order via phone saja, jadi mmg kita take note dlm diary untuk delivery hari ni.......tp tiba2 dpt call kata dilla dia nak pick up ptg 6 mei.....alamak.....kek x buat pun lagi......dilla suruh delivery malam.....alamak.....tak sempat ler......kita janji pagi2 hari ni kita akan buat penghantaran ke opis dilla.....tapi dilla belum sampai lagi....harap2 kek tu selamat sampai pada dilla sbb tinggalkan pada guard jer tadi......hehe.....

2 comments:

wickedwarhol said...

Salam,
Nice blog with pleasing images. My wife have been your customer for a while and thanks for making nice cakes for her.
Keep shooting and sharing and have a nice day!

BABYBATRIESYIA said...

My.....thank you for your support.....i appreaciate it so much....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...