Sejambak Bunga Di Taman Yang Suci





Waduh....tema ni bukan pun customer bagi....saja jer letak temanya gitu.....idea ni diserah bulat2 jer nak buat mcm mana.....so memandangkan tak tahu tema warna maka putih ler asas yang paling ideal untuk dibuat.....jadi boleh ler matching ngan sumer kaler yang ada....bunga pun ada macam2 warna..... ni deco masa ketandusan idea.....tu pasal tak main ngan banyak warna utk base kek....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...