~Golfer Mama~




Kata Sabihah, mak dia seorang golfer.....dan sempena Mother's Day ni dia nak cuppies ala2 golfer plus femininenya side untuk seorang ibu.....hmmm.....dok teringin nak buat figurine tp tak dak lak org nak order.....jadi tak terbuat gak ler kita ni.....hehehe.....sib baik golfer set tu mmg dah ada dlm stok.....kebetulan golfer wanita lak tu......so dah sesuwaiii......cuma kita buat sikit figurine simple bola golf ngan tapak dia tu.....hehehe.....

TQ Sabihah 4 your order.....

SABIHAH's Feedback :

"Salam Kak Nina.Thank you for the lovely cupcakes that you sent last week. My mum was so excited bila nampak decoration macam tu. Terus angkat swing ala nak main golf. haha..She showed the pictures to her friends and now all of them are asking for your contact number......"

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...