~Cuppies for SINAR~

Semua ni order dr Sinar untuk majlis pertunangannya Sabtu lepas dan sempena hari ibu......masa mula2 dpt tempahan dr Sinar, waktu Sinar memperkenalkan diri....ingatkan nama tu nama samaran........tp rupanya nama betul......sedap dan unik betul namanya tu......neway....SELAMAT BERTUNANG dr akak ya....

Brownies




Cuppies ni sempena menyambut Hari Ibu....Sinar kata buat simple2 deco saja......




Cuppies untuk bertunang ni pun kata Sinar nak simple2 deco ngan tema merah dan putih......yg lawaknya on the way nak buat delivery sempat lagi belek2 sms.....sekali baru terperasan Sinar pernah mention nak letak nama atas cuppies.....apa lagi.....kena patah balik ler......gambar yang snap gambar sblm tulis nama......yg dah tulis tak sempat nak snap......

3 comments:

Anonymous said...

Hehe..baru nak komen....Cantik cup cake n paling best dapat makan brownies yang sedap...Rasanya adalah ala-ala brownies yang beli kat Bandung....Mlm tadi siap mimpi pergi order brownies sampai kat rumah akak..haha..dalam mimpi sempatlah tengok brownies buat macam mana...cuma tak sempat nak rasa jer...

KOLEKSI QALESYA NUR said...

Cantik. Seronoknya kalau pandai membakar kek.. how i wish :).

Babybatriesyia said...

Anonymous

Sampai mimpi2 ya....hehe...

Koleksi Qalesya Nur

TQ....saya pun biasa2 je...tak pandai sangat....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...