~Cuppies for Nadia~



** eiii baru perasan huruf 'a' tu patah sbb cuppies bergerak....tp kita dah betulkan dah....masa ambik gambor tak perasan lak.....hehe....

Cuppies ni order dr Nadia, katanya untuk bespren dia.....cheese cake ni pun order dr Nadia.....Nadia tanya macam Secret Recipe dak?.....alahai Nadia.....akak kan tak pernah makan kat Secret Recipe.....tak pernah tengok pun rupa ngan rasa kek kat situ.....jadi ini versi akak ler lebih kurang...bukan SR nyer versi.....maybe kat SR lagi high class ler kot......apa pun harap menepati selera Nadia dan kawan tu ya......



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...