~Order From Sheila~


Order dari Sheila ni datang betul2 last minute......Sheila tepon semalam bagitau nak hari ni.......Sheila lak place 200 pcs cuppies.....well....pk...pk....rasanya I think I can manage that....slot in antara jadual yang ada.....lagipun dah bagitau, tak boleh deco2 lain selain swirl sahaja.....sbb tu kita bakar cuppies biar tinggi.....if nak hiasan mcm biasa tak leh tinggi2 gitu coz tak cantik kemasan hiasan....tp memandangkan yang ni nak swirl sahaja so not a problem......swirl pun kena ler adjust tak leh ke tepi sangat takut nanti kena tepi casing lak...

Masa pick up sempat sembang2 ngan Sheila dan suami.....rupanya dah kahwin.....cuma kenduri jer baru buat.......kena lak suami Sheila kerja under satu trademark....ehehe......cuma lain cawangan jer....

Apa pun sheila, tq for your order.....


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...